Cat de repede se plictisete un barbat de tine in functie de zodie!



Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)
Bărbaţii din vărsător sunt în căutarea noutăţii. Se plictisesc extrem de repede dacă dai semne că nu eşti în pas cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi în lume. Dacă nu îţi plac schimbările, pregăteşte-te să fii dată la o parte!
Peşti (19 februarie - 20 martie)
Pentru că sunt firi puternic sentimentale şi emoţionale, bărbaţii din peşti au nevoie de o femeie care să rezoneze la trăirile lor interioare. Dacă te arăţi insensibilă, se va plictisi iremediabil de tine.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Bărbatul gemeni este campion la capitolul plictiseală. Se poate "descotorosi" de tine imediat ce nu mai reprezinţi o provocare sau o enigmă pentru el. De fapt, el cucereşte numai pentru că îi plac senzaţiile primului sărut, apoi va renunţa la tine fără prea multe remuşcări. O soluţie pentru a-i menţine viu interesul este să vii tot timpul cu noi şi noi provocări sau schimbări interesante.
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Odată îndrăgostit, racul te va aşeza pe un piedestal şi te va adora ca pe o zeiţă. Nimic în lume nu îl poate face să renunţe la stabilitatea relaţiei. Am putea spune chiar că îi place plictiseala, prin urmare, nu se va plictisi de tine şi nu va renunţa la relaţia voastră, cu excepţia cazurilor extreme, bineînţeles.
Leu (22 iulie - 22 august)
Un bărbat în zodia leu vrea să fie adorat, iar dacă observă că nu îl priveşti cu admiraţia pe care şi-o doreşte, se va plictisi. Vrea să îi gâdili orgoliul şi nu acceptă sub nicio formă să fie criticat. Prin urmare, dacă nu te regăseşti în acestă descriere, pregăteşte-te să fii catalogată drept plictisitoare.
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Fecioarele sunt extrem de stabile şi fac tot posibilul ca o relaţie să funcţioneze. Dar dacă descoperă că nu eşti la fel de "cu picioarele pe pământ" ca şi el, se va plictisi rapid de tine. De asemenea, nu suportă toanele şi crizele de nervi, iar dacă eşti o astfel de persoană, nu te va dori alături de el pentru mult timp.
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Un bărbat în balanţă are nevoie de o femeie foarte hotărâtă, care să îl ajute să ia decizii, pentru că el este mai tot timpul în dubii. Prin urmare, dacă eşti la fel de nehotărâtă ca şi el, fii sigură că se va plictisi de tine.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii sunt atraşi de putere, de voinţă, de mister. O femeie banală, care nu prezintă nicio provocare, îi plictiseşte rapid. Te va părăsi fără să stea pe gânduri dacă dai semnale că nu ai o personalitate puternică.
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Eşti sedentară, fără energie şi nu prea îţi place să socializezi? Atunci îţi poţi lua adio de la o relaţie cu un bărbat săgetător, pentru că te va cataloga din start drept plictisitoare. El vrea distracţie, agitaţie, mişcare, călătorii şi nu poate face asta dacă "târăşte" după el o femeie fără chef de viaţă.
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Oricât de îndrăgostit ar fi, un bărbat în capricorn se va plictisi foarte repede de tine dacă îi laşi impresia că nu ştii ce vrei de la viaţă sau că nu îl sprijini. El este în căutarea succesului profesional, vrea o carieră sau o afacere strălucitoare şi are nevoie de cineva muncitor, care îşi doreşte aceleaşi lucruri.