Adelina Pestritu s-a cuplat cu un alt tatic!



Adelina Pestritu are lipici la barbatii-tatici. Vedeta i-a picat cu tronc lui Robert, fratele fotbalistului Iulian Miu, iar cei doi formeaza deja un cuplu pe "Vaporul iubirii". Robert are un baietel de trei ani si nimeni din familie n-a stiut ca el concureaza la aceasta emisiune.


Viata personala a Adelinei Pestritu bate orice scenariu de telenovela. Dupa o poveste de dragoste tumultuoasa cu Liviu Varciu si alte doua idile esuate, bruneta se afla acum la inceputul unei noi relatii sentimentale. De aceasta data cu Robert Miu. Situatia este una incurcata si pare trasa la indigo cu povestea de dragoste cu Liviu,
caci si Robert are un copil dintr-o relatie anterioara. Fie ca Miu i-a ascuns acest "amanunt", fie ca stie si nu o deranjeaza, Adelina are o parere foarte buna despre partenerul ei: "Robert e un baiat cu foarte mult bun-simt, ne-am apropiat unul de celalalt. Deocamdata nu traim o poveste de dragoste ca-n basme, suntem inca la stadiul in care ne cunoastem. E posibil sa ramanem impreuna si dupa terminarea filmarilor. Daca nici acum nu reusesc sa-mi gasesc jumatatea, trec la femei", ne-a declarat Adelina. Reporterii CANCAN au aflat ca Robert este tatal unui baietel de trei ani pe nume Denis, fara ca fratele fotbalistului sa se fi casatorit cu tanara mamica. De asemenea, Robert i-a ascuns cu strasnicie fostei iubite ca participa la acest show, spunandu-i ca se afla in strainatate.