Trei râuri - un nou serial în premieră la Diva Universal



Pe 13 aprilie 2011, de la ora 22:00, la Diva Universal, va avea loc premiera serialului “Trei râuri”. Acesta va fi difuzat în fiecare miercuri la aceeași oră.

Faceţi cunoştinţă cu medicii de la clinică “Trei râuri” din Pittsburg. Nu este vorba de un spital obişnuit – este cea mai importantă clinică specializată în transplant de organe din ţară, unde medicii, donatorii şi beneficiarii sunt într-o permanentă cursă contra cronometru.


În clinica “Trei râuri” fiecare moment contează. Totuşi, să ai de-a face cu familiile donatorilor în cele mai sumbre momente din vieţile lor şi să te confrunţi cu temerile şi grijile beneficiarilor neliniştiţi presupune ceva mai mult decât un bisturiu ascuţit.

Doctorul Andy Yablonskiis (Alex O'Loughlin – “Moonlight”, “The Back-up Plan”) - cel mai iscusit chirurg în transplanturi de organe - este şeful echipei de chirurgi, a cărui personalitate debordantă şi spirit sarcastic îl fac popular printre pacienţii şi colegii săi.

Din echipa doctorului Andy Yablonskiis fac parte Dr. Miranda Foster, un chirurg cu caracter rebel şi un temperament irascibil care încearcă să facă faţă reputaţiei de chirurg excelent a tatălui ei decedat; Dr. David Lee, un chirug rezident afemeiat care a frânt atâtea inimi pe câte a înlocuit; Ryan Abbott, noul coordonator de transplanturi neexperimentat care se ocupă de procesul complicat de transportare rapidă şi în siguranţă a organelor de la donator la pacienţi; Dr. Sophia Jordan, un chirurg strălucit şi şefa secţiei de chirurgie a spitalului. Aceasta a lucrat în întreaga lume, cea ce îi oferă un punct de vedere complet diferit; şi Pam Acosta, asistenta de operaţii devotată a lui Andy şi cea mai bună prietenă.

De-a lungul celor 13 episoade ale sezonului 1, Andy şi echipa sa de chirurgi au de rezolvat multe cazuri dificile de transplanturi, printre care salvarea unei mame şi a copilului ei nenăscut, printr-un transplant de inimă, aprobarea transplantului de inimă pentru un consumator de droguri, care dispare înainte de operaţie, salvarea unei echipe de fotbalişti ai unui liceu, în urma unui accident de autobuz sau probleme de compatibilitate între donatorii de organe.

În această arenă plină de mize mari, unde fiecare caz este o cursă împotriva timpului, aceşti chirurgi tenace şi medici
profesionişti sunt ultima speranţă pentru pacienţii lor.