Oana Zavoranu NU este insarcinata!



Pacienta Oana Zavoranu nu este insarcinata, anunta medicul specialist care o are in grija la spitalul CFR 2, din Bucuresti. Doctorii de acolo pot confirma faptul ca in ultimele sapte zile, nici nu a existat o sarcina.

Ceea ce ridica semne de intrebare, avand in vedere ca declaratia ei, potrivit careia astepta un copil de la noul iubit, a fost facuta exact in urma o saptamana. Oana ramane insa internata, dupa ce duminica seara a lesinat intr-o cafenea din zona Dorobanti.


Oana Zavoranu a fost insotita de prietena ei Ana Maria Prodan, dar si de bodyguarzi care au pazit intrarea la camera de garda. Amic bun, creatorul de moda Catalin Botezatu, dar si mama Oanei, Mariana Zavoranu au sosit la urgente.

Cu toate acestea, sotul Pepe, cu care se afla in plin divort, crede ca Oana exagereaza.

Oana Zavoranu va ramane in grija medicilor cel putin pana marti, iar daca hemoragia nu se va opri, va fi supusa unei interventii chirurgicale.

Pentru ca starea de sanatate nu i-a permis, Oana nu s-a putut prezenta la Sectia 10 de politie, acolo unde atat ea, cat si Ana Maria Prodan au fost chemate pentru audieri.

Anchetatorii investigheaza plangerea pentru furt facuta de Pepe - cantaretul a sustinut ca in noaptea in care sotia sa a parasit caminul conjugal, i-au disparut si toate lucrurile din casa.

Nici Ana Maria Prodan nu s-a prezentat la sectie, insa un avocat a aparut in numele amandurora. Politistii l-au anuntat ca ambele sale cliente au fost citate din nou, iar daca nu se vor prezenta, la a treia chemare, vor fi aduse in baza unor mandate.