Nelu Gruia si-a impuscat familia si s-a sinucis!



Un episod singeros s-a petrecut in aceasta dimineata in casa fostului comisar-sef al Serviciului Arme si Munitii Dolj . Sotia acestuia a fost gasita impuscata, iar barbatul si fiica au fost dusi la spital, amindoi grav raniti.

Fostul sef al Biroului de Arme de la Politia Judeteana Dolj Ion Gruia a murit, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, in urma unui stop cardio-respirator, produs ca urmare a plagilor suferite in urma impuscarii, a declarat purtatorului de cuvant al SJU Craiova, Cristina Giormaneanu.


Fostul sef al Serviciului de Arme, Munitii si Explozibili din Dolj, Nelu Gruia, si-a impuscat miercuri dimineata sotia si fiica. Sotia sa a murit, iar fiica, de 23 de ani, este in stare grava la spital. Dupa ce a tras asupra lor, Nelu Gruia a incercat sa se sinucida.

Purtatorul de cuvant al spitalului de urgenta Craiova a declarat ca fiica fostului politist este in stare mai grava decat tatal sau.

Potrivit unui reprezentant SMURD, fata a fost gasita in afara imobilului si prezenta mai multe rani iar tatal ei a fost gasit in interiorul casei.

Incidentul a avut loc sub privirile fiului lui Gruia, un tanar de 20 de ani cu handicap. Din primele informatii, baiatul este surdo-mut, ceea ce face foarte greu demersul politistilor de a afla ce s-a intamplat in familia Gruia.

In prezent, Nelu Gruia (55 ani) detine functia de director al Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dolj. El s-a pensionat din Politie in martie 2009.