Bianca Dragusanu, spaima cartierului!



Frumoasa asistenta a lui Capatos este pe cat de tanara, pe atat de nelinistita. De cand s-a mutat intr-un cartier rezidential din zona Floreasca, blonda le da mari batai de cap vecinilor. Acestia se plang ca Bianca este galagioasa si nu este atenta niciodata cu felul in care isi parcheaza masina, de cele mai multe ori blocand accesul celorlalti.


Indiferent ce ar face sau unde ar merge, Bianca Dragusanu nu poate trece neobservata. Inca din ziua in care s-a mutat in cartierul rezidential in care locuieste in prezent, ceilalti locatari au aflat ca vor avea o vecina celebra si, in prima faza,
s-au bucurat. Dar mandria ca traiesc alaturi de asistenta lui Capatos a palit rapid, Bianca dovedindu-se a fi un factor disturbator al linistii lor. Potrivit marturisirilor unui vecin, in ultima vreme, Bianca le-a cam dat batai de cap, iar principala problema este modul in care isi parcheaza masina cand ajunge acasa. "O lasa neglijent, blocand sau ingreunand de cele mai multe ori accesul celorlalti in garaj", ni s-a plans acesta. Mai mult, vizitele colegei ei, Daniela Crudu, nu se produc niciodata pe nesimtite. Deja celebrul ras strident al brunetei, acompaniat de cel al Biancai, la fel de sonor, strabate peretii si "gadila" urechile vecinilor la cele mai bizare ore din zi si din noapte. Pana acum, nimeni nu i-a atras atentia, dar asta nu inseamna ca persoanele din jur nu sunt deranjate de galagie. Iar acestea nu sunt singurele bile negre pe care Bianca le-a primit de la vecinii ei. "Mai este o chestie. Cand iese cu cateii afara da o adevarata reprezentatie. Le vorbeste intr-un limbaj greu de digerat, pe un ton artagos si ii injura non-stop. Probabil ca se grabeste in permanenta si animalele nu se misca suficient de repede... Nu pot sa-mi dau seama. Cert este ca ce-mi aud urechile...", ne-a marturisit unul dintre vecinii asistentei lui Capatos, surprins de aceasta latura a personalitatii Biancai.