Arşinel si-a schimbat partenera de scenă! Stela Popescu, înlocuită cu Anda Adam



După mai bine de 30 de ani de carieră artistică alături de Stela Popescu, Alexandru Arşinel face un anunţ şoc chiar în preajma sărbătorilor de Paşte : îşi caută o altă parteneră de scenă. Se pare că în graţiile îndrăgitului actor ar fi intrat tot o artistă, de data aceasta din domeniul muzicii: Anda Adam.


Atunci când spui Arşinel, te gândeşti imediat şi la Stela, fiind cel mai îndrăgit cuplu de pe micul ecran si nu numai. Chiar de la debutul lor ca şi cuplu pe scena românească, la teatrul de vară Boema, între ei şi public a fost dragoste la prima vedere - un succes imens, care a trecut din generaţie în generaţie, rămânând la fel de proaspăt în inimile tuturor.

Cu toate acestea, se pare că maestrul Arşinel e hotărât să faca o schimbare, aliniindu-se cu tendinţele show-biz-ului românesc. În acest sens, îndrăgitul artist s-a orientat către una dintre cele mai fierbinţi prezenţe de pe scena artistică din România - Anda Adam.

Anda a fost foarte emoţionată la aflarea veştii, şi s-a pregătit intens pentru a-I fi pe plac îndrăgitului actor. Pentru aceasta, Anda a profitat de orice moment liber pentru a repeta, de cele mai multe ori acest lucru întâmplându-se chiar în maşină, între două concerte ale interpretei.

Deoarece în lumea teatrului şi a actoriei nu doar prezenţa scenică este importantă, maestrul Arşinel a vrut să îi testeze şi talentele actoriceşti ale Andei, aşa că a provocat-o pe acesta să interpreteze împreună un sketch clasic de-al artistului - Sutienul.