8000 de vaci rapite de extraterestri - Dosarele FBI



Nişte dosare declasificate ale FBI au creat agitaţie la Casa Albă, după ce conţinutul lor a scos la iveală faptul că peste 8.000 de vaci au fost răpite de OZN-uri, mutilate şi apoi lăsate în sudul teritoriului Statelor Unite, scrie Daily Mail.

Fermierii din zona respectivă susţin că problema este una veche şi le dă bătaie de cap şi în prezent, fapt pentru care există şi o vastă comunitate pe Internet dedicată chestiunii răpirilor de vaci de către extratereştri.


Dosarele descriu cum extratereştrii luau "trofee" de la victimele lor, sub forma unor părţi din corp, le drenau pe bovine de tot sângele din corp, sau le trimiteau înapoi fără organe genitale.

Într-unul din cazurile prezentate, un viţel de 11 luni a fost găsit lângă o casă, animalul nemaiavând organe sexuale. Raportul autorităţilor explica că animalul prezenta vânătăi vizibile în jurul pieptului, indicând că acesta a fost legat cu o curea care a ajutat la ridicarea şi coborârea lui în navă. Carnea era de o culoare rozalie, iar inima şi ficatul erau foarte moi. Rozul respectiv ar fi putut proveni de la un tip de radiaţie folosită la omorârea viţelului respectiv.

Dosarele FBI au fost făcute publice în aceeaşi perioadă în care un memo secret prezenta cum armata şi poliţia au fost martorele exploziei unui OZN deasupra statului Utah, în aprilie 1949.