Un nou site de socializare cu planuri mari: Color



De astazi porneste un nou site de socializare cu o finantare initiala deja destul de serioasa (in jur de 40 milioane  USD) si cu veterani de la Google, Facebook si LinkedIn.



Echipa a fost  formata de legendarul Bill Nguyen, nume cunoscut in Silicon Valley care a crescut cateva firme si le-a vandut ulterior, ultimul lui succes a fost Lala.com care a vandut la Apple cu 80 mil. dolari.
Se vrea  a fi reteaua de socilizare de dupa era PC-ului.  Se poate construi reteaua de prieteni pe baza fotografiilor si videourilor uploadate care ajung imediat pe un site online si e vizibil pentru toti din apropiere. Fara autentificari, fara sincronizare cu PC-ul, simplu, rapid, totusi materialele vor fi filtrate sa nu ajunga ca si Chatroulette care a devenit site-ul exhibitionistilor.

Are potential foarte mare, daca la un eveniment (concert, meci) sunt multi utilizatori Color care au facut poze poti vedea aceea faza din diferite unghiuri aproape instant.
Fotografiile si videourile vor fi stocate in ordinea executarii lor, si vei putea da inapoi cat vrei printre fotografii.
Sloganul e  “Get a life”  aplicatia incearca sa scoata oamenii din fata calculatorului si sa participe la evenimente pe care sa le sharuiasca instant. Vei putea interactiona cu oamenii din imediata ta apropiere. Iar pentru business-uri sunt multe oportunitati, platind poza lor poate sa apara la toti din apropiere. De exemplu in apropierea unei cafenele vei primi o poza cu o cafea aburinda. Momentan el ruleaza pe Android si pe Apple OS.
Eu as miza  ca va avea succes, dar vom vedea…