Tatuaje buze, ochi si sprancene, tatuaje cosmetice semipermanente – Solutia frumusetii 24 din 24h?!



Tatuaje buze, ochi si sprancene, tatuaje cosmetice semipermanente – Solutia frumusetii 24 din 24h?!


Tatuaje pentru buze, ochi si sprancene, toate sunt tatuaje cosmetice semipermanente, o tehnica cosmetica spre care se pare ca tot mai multe femei se indreapta in ultima vreme… cauta oare “solutia frumusetii 24 din 24h”? Procedura aceasta de tatuare se mai poate numi “dermato-pigmentare”, “micro-pigmentare” sau simplu, “tatuaj cosmetic”, iar executata pe o piele normala si sanatoasa, se comporta ca un tatuaj corporal oarecare. Folosindu-se pigmenti cosmetici (culoarea se alege in functie de fizionomie), tatuajele cosmetice au o durata de 3 si pana la 5 ani. Astfel, folosind un tatuaj semipermanent, cel putin 3 ani vei arata si te vei simti senzational mai ales cand te trezesti dimineata alaturi de jumatatea ta sau cand iesi de la dus si nu numai…:)



Tatuajele cosmetice de viitor?

Atata timp cat majoritatea femeilor aleg sa se machieze pentru a-si scoate in evidenta trasaturile frumoase ale fetei sau sa corecteze micile imperfectiuni ale fizionomiei, cum ar fi sprancene rare, buze subtiri sau decolorate, aceasta metoda de tatuare cosmetica, conturul buzelor, pigmentarea buzelor, ochilor si sprancenelor, mi se pare ca fiind foarte potrivita. Eu consider ca in cel mai apropiat viitor, tatuajele cosmetice vor fi accesate de tot mai multe femei, la fel cum sunt acum implanturile cu silicon. In plus
, pe langa faptul ca este o metoda mult mai comoda eu zic ca este si foarte ieftina calculata in timp… se reuseste astfel sa se economiseasca banii necesari achizitionarii produselor cosmetice folosite pentru realizarea zilnica a unui make-up de calitate.

Cat costa tatuajele cosmetice – pigmentarea buzelor, ochilor si sprancenelor?

Pentru cele care vor sa aleaga “solutia frumusetii 24 din 24h”, care se gandesc sa apeleze la tatuajele cosmetice semipermanente si deci se intreaba care sunt preturile, aflati ca acestea variaza in functie de salonul sau clinica unde le faceti, dar orientativ pleaca de undeva de la 400 ron si poate ajunge pana la 1400 ron, in functie de ceea ce doresti, contur buze, pigmentare completa buze, tatuare sau intensificare sprancene simplu sau fir cu fir, tatuare contur ochi etc.

Unii considera pe cei cu tatuaje corporale ca fiind un pic mai excentrici, dar oare si acest machiaj semipermanent care este tot un fel de tatuaj, este privit de altii la fel ca ceva ciudat?

Si acum sa va spun si un mic secret, si eu de curand am apelat la tatuajele cosmetice, de fapt mi-am facut un tatuaj cosmetic semipermanet la buze. Am mers pe o culoare naturala si sunt foarte multumita, chiar daca la executie m-a durut putin… Asta nu pentru ca procedeul este prin definite dureros (cunosc prietene
de ale mele care nu au simtit niciun fel de durere). Machiajului semipermanent se face cu ace care patrund foarte putin in piele, iar inainte pe buze se aplica crema anestezica puternica… pe mine m-a durut putin deoarece organismul
meu este mai rezistent la analgezice, iar anestezia si-a pierdut efectul ceva mai repede. Dar, oricum durerea a fost una suportabila, iar efortul eu zic ca merita, acum cel putin cativa ani voi zambi de fiecare data cand ma voi vedea in oglinda dimineata. Iar pentru ca cel care mi-a facut tatuajul mi se pare un adevarat artist, a fost foarte atent si foarte grijuliu, preocupat sa lucreze cat mai precis si frumos, pentru acest lucru tin sa-l mentionez si pe el, dar si numele salonului sau, Cornel Alexandrescu – Picture Tattoo. Nu este o clinica cosmetica specializata numai in tratamente
cosmetice, ci este un salon de tatuaj complex, pentru tatuaje normale si pentru tatuaje cosmetice, ceea ce mie personal, pentru tatuajele cosmetice mi se pare un plus. Asta deoarece consider ca daca cel care face tatuajul cosmetic are ceva cultura si talent in arta desenului si a picturii, atunci opera pe care o va savarsi pe fata ta va fi una mai reusita.

Crezi ca tatuajele cosmetice sunt de viitor, vor fi ceva la moda? Crezi ca tatuarea sau pigmentarea buzelor, ochilor si sprancenelor poate fi numita solutia frumusetii 24 din 24h?

Tu ce parere ai, ti-ai face un tatuaj cosmetic semipermanent sau preferi sa ramai fidela clasicului make-up?