Range Rover Mania



Ei bine, la fel cum o anumita haina sau un designer este la moda, asa si o masina poate deveni un trend sau un "must have". Pe scena internationata, mai toate vedetele care se respecta, atunci cand vine vorba despre alegerea masinii preferate, opteaza pentru un luxos Range Rover. Bolidul este de departe prima optiune a celor la care noi, fanii, ne uitam cu admiratie. Inaintea noastra, a publicului larg, vedetele din Romania par sa tina isonul celor internationale. S-a inteles ca Range Roverul este la moda si atunci, aceasta a devenit si prima optiune a celebritatilor autohtone. Atat barbatii cu un statut social si financiar ridicat, cat si femeile cu personalitate puternica, au optat pentru un Range Rover.


Elena Basescu, fiica presedintelui conduce un Range Rover

Ileana Lazariuc

Si Loredana Groza detine un Range Rover

Cristina Rus

Chiar si Monica Columbeanu conduce acum un Range Rover

Si una din cele mai noi posesoare de Range Rover este Bianca Dragusanu, masina primita de ziua ei care la costat pe Catalin Botezatu 100.000 de euro.

Alti posesori de Range Rover sunt: Adrian Mutu, Delia Matache, si lista poate contiunua cu multe alte vedete din Romania care conduc luxoasa masina.