Plasa de stele Daniela Crudu



Dupa ce mai multe asistente tv, printre care Bianca Dragusanu sau Adelina Pestritu au cazut in plasa lui Negru, a venit randul Danielei Crudu sa fie pacalita de echipa de la Plasa de stele.

Spontaneitatea asistentei lui Capatos i-a surprins pe colegii de la Antena 1, care isi imaginasera cu totul alte reactii din partea Danielei. Chemata de PR-ul unul mall din Bucuresti pentru a discuta o eventuala colaborare, Daniela Crudu a ajuns la locul in care avea sa se desfasoare farsa fara nici cea mai mica banuiala despre ceea ce avea sa o astepte.


In timpul discutiilor cu PR-ul, care era, de fapt, o actrita, echipa de la "Plasa de stele" a evacuat mall-ul de toti clientii si a blocat toate iesirile. La finalul discutiei, PR-ul s-a scuzat in fata Danielei ca nu o conduce pana la iesire, motivand ca are o alta intalnire si merge la parcarea din spatele magazinului. In felul acesta, Daniela s-a trezit singura, fara baterie la telefon si blocata intr-un magazin imens si pustiu.


Spre surpriza intregii echipe, dupa ce a batut disperata cu pumnii si cu picioarele in toate usile, Daniela s-a consolat dand iama in rafturile din supermarket. Si chiar daca nu era nimeni prin preajma, asistenta lui Capatos a lasat la casa contravaloarea cumparaturilor si un biletel. Chiar daca echipa lui Negru nu se astepta la aceasta reactie din partea Danielei, scenariul farsei nu a fost afectat. Ca si cand nu ar fi fost suficient ca era singura, intr-un mall din care nu putea iesi, asistenta de la Un show pacatos a fost, de asemenea, martora unui jaf la un magazin de bijuterii. Cum a scapat Daniela din toata incurcatura, telespectatorii vor putea vedea duminica, de la 20.20, pe Antena 1, la Plasa de stele.