Pepe are probleme si cu Politia Rutiera



Daca abia ati asteptat sa se incalzeasca vremea ca sa goniti cu masina pe asfaltul fara zapada si fara polei, aflati ca echipajele politiei au impanzit drumurile... preventiv. Zeci de agenti dau amenzi zilele acestea, mai ales in zona Capitalei.

Trei au fost taiate si pentru soferii Liviu Varciu, Ionel Ganea si Pepe.


In dar la aniversarea celor 30 de ani, soferul Liviu Varciu a primit din partea politistilor din Ilfov o amenda de 600 de lei. Circula prin localitatea Afumati cu 104 kilometri la ora. Isi va recupera permisul peste 3 luni.

Si Ionel Ganea, directorul tehnic de la Dinamo, a fost sanctionat dupa ce a depasit coloana la semafor.

Nici Pepe n-a scapat: extrem de ocupat cu strategiile de divort, vorbeste incontinuu la telefon, inclusiv in trafic. Politistii nu s-au lasat impresionati de situatia prin care trece si l-au sanctionat cu doua puncte de amenda si doua de penalizare.

Strazile Bucurestiului s-au umplut de agenti in ultima vreme. Numai marti, 30 de echipaje cu radar si 10 agenti cu motociclete le-au reamintit conducatorilor reguli de baza.

Viteza, fie ea neadaptata, fie neregulamentara, reprezinta una dintre principalale cauze de producere a accidentelor rutiere grave din Capitala. Zilnic se actioneaza in mod preventiv pe acele artere unde s-au produs frecvent in anii trecuti accidente cauzate de viteza.

23 de oameni au murit si mai bine de 100 au fost raniti grav din cauza vitezei, in 2010, doar in Capitala.