Pepe are dovezi ca Oana Zavoranu i-a furat 75.000 de euro!



Pepe anunta ca este hotarat sa o spulbere pe Oana Zavoranu. Miercuri, avocatii cantaretului au dus la politie un vraf de facturi si contracte ca sa dovedeasca doua lucruri: ca Pepe era proprietarul tuturor obiectelor pe care le-a luat sotia sa, dar si ca putea sa tina oricand in casa 75.000 de euro.


Suma ar fi disparut dupa ce in locuinta au intrat tot soiul de necunoscuti.

Pepe a dat publicitatii o inregistrare din care, spune el, reiese ca Oana il mintea si traia cu altul.

Un prieten de-al cuplului sare in sprijinul cantaretului. El ii tine partea lui Pepe, dupa ce marti seara ar fi primit mesaje de la Oana in care isi defiinta sotul pe nedrept.

In aceste conditii, Pepe ia mai in serios ca oricand razboiul cu cea care ii este inca sotie. Asa ca face tot posibilul sa le demonstreze politistilor ca a fost victima unui furt, in seara in care Oana Zavoranu a golit mansarda conjugala.

Cantaretul sustine ca avea in seif, dar si in buzunarele hainelor 75.000 de euro.

Pe zi ce trece, dosarul penal care o vizeaza pe Oana Zavoranu este tot mai voluminos. Se vor adauga la el si declaratiile suspectilor, esentiale pentru a lamuri tot ce s-a petrecut in casa din centrul Capitalei.

Ana Maria Prodan a picat si ea la mijloc. I-a intins o mana de ajutor Oanei, iar acum risca sa fie pusa sub acuzare. Pepe a cerut ca politistii sa ii perchezitioneze casa, fiind convins ca aceasta ca ar putea ascunde o parte din lucrurile lui.