Pământul este în pericol! Un astrolog avertizează că seismul din Japonia este doar începutul



Astrologul Mariana Cojocaru avertizează că seismul de 8,9 grade care a avut loc în Japonia a fost provocat de apropierea Lunii de Pământ şi că este doar unul dintr-o serie de dezastre naturale ce se vor abate asupra Terrei.

Ea susţine că o serie de planete sunt aşezate în ciorchine şi că apropierea Lunii de Pământ pe 19 martie nu e decât impulsul ce va dezlănţui o serie de dezastre naturale.


"Cutremurele acestea, din Japonia, care n-a fost primul determinat, ci şi cel din Noua Zeelandă, sunt un semnal de alrmă pentru toată omenirea. Trebuie să ne schimbăm ca mentalitate, sunt un avertisment de ordin spiritual, e o lecţie de viaţă la nivel de masă, care ne pregăteşte pentru schimbarea de conştiinţă. Punem la asta şi exploziile solare care potenţează tot ce se întâmplă acum. În aprilie va fi maximumul, când vom avea o aliniere de planete ce va tranşa lucrurile, se va rupe pisica, e posibil să declanşeze un adevărat război.Chestia asta cu cutremurele, care s-au produs în zone unde exista vulnerabilitate pentru asta, precum Noua Zeelanda sau Japonia, poate să prevestească ceva mult mai rău, dacă nu luăm măsuri şi nu ne aşezăm la masa tratativelor să rezolvăm problema. Catastrofele duc la distrugere şi pierdere de vieţi, dar gândiţi-vă câtă durere provoacă un războ", a spus Mariana Cojocaru pentru realitatea.net.