Oana Zavoranu s-a despartit de Pepe



Oana Zavoranu s-a despartit  de Pepe
Scene absolut incredibile fotografiate marti seara, tarziu, de paparazzii CANCAN. Oana Zavoranu a plecat in goana de acasa si s-a dus, in viteza maxima, direct la cel mai cunoscut salon de bronzat din zona Dorobanti.


La iesire, femeia supranumita Querida a oferit un spectacol absolut inexplicabil. Mult mai slaba decat la ultimele sale aparitii in public, imbracata in haine de casa, Zavoranca a facut eforturi supraomenesti sa se fereasca de bliturile aparatelor foto: a lasat capul in jos si si-a mascat chipul cu geanta, inaintand efectiv pe bajbaite pana la masina. Comportamentul socant al divei ar putea avea insa o explicatie. Zavoranca face fata cu greu noului eveniment din viata ei: despartirea de Pepe.

Desi divortul sotilor Columbeanu parea a fi evenimentul anului, iata ca o alta bomba explodeaza intr-un alt cuplu din lumea mondena. Si daca la Moni si Iri despartirea era oarecum previzibila, ei bine, despre Oana Zavoranu si Ionut Pascu, alias Pepe, ai fi zis ca sunt sortiti sa fie impreuna pe viata. Amandoi cu sange fierbinte, amandoi gelosi, amandoi blamati de propriile familii, insa indragostiti etern unul de celalalt, "Querida" si "Latin loverul" pareau sa fi descoperit reteta unei convietuiri fericite. Si totusi, firile lor aprige s-au dovedit mai puternice decat iubirea. Surse bine informate spun ca ultima perioada din viata de familie a celor doi a fost crunta, iar neintelegerile s-au adancit pana intr-acolo incat s-a ajuns, momentan, la despartire. Cel care ar fi plecat de acasa de cateva zile bune este Pepe, iar cantaretul e de negasit chiar si pentru unii dintre prietenii lui apropiati. Pe de alta parte, Oana Zavoranu pare a suporta cu greu separarea de barbatul care i-a fost alaturi, la bine si la greu, in ultimii opt ani. Aceasta ar fi si una dintre explicatiile pentru comportamentul absolut bizar al femeii care, marti, dupa ce o zi intreaga a stat inchisa in casa, la ora 21.30 a plecat aproape in fuga, imbracata in trening. S-a urcat la volanul Porsche-ului sau si a condus ca o nebuna pana in Dorobanti, ajungand sa atinga, pe alocuri, peste o suta de kilometri la ora. S-a oprit la un cunoscut salon de bronzat, unde a petrecut mai bine de jumatate de ora. In momentul in care a iesit si si-a dat seama ca e fotografiata de paparazzi, Zavoranca s-a comportat absolut bizar. A zbughit-o inapoi la salon, le-a cerut angajatilor sa stinga luminile de afara, apoi a iesit facand eforturi supraomenesti sa-si ascunda fata cu o geanta. Reactia Oanei este total atipica, tinand cont de toate intalnirile ei anterioare cu paparazzii, momente in care, indiferent de postura in care era, "Querida" nu s-a ferit niciodata si mai ales nu a incercat sa-si mascheze fata. De altfel, tot contrar obiceiului, Zavoranca a fost "moale" in fata interpelarilor reporterilor, fara sa riposteze sau sa sara la scandal. "Te-ai despartit de Pepe" e intrebata si Oana incearca sa ingaime un "nu" neconvingator, apoi completeaza cu vocea nesigura: "scrieti voi ce stiti"...
Abia in clipa in care s-a urcat in masina mai degraba pe bajbaite, Zavoranca a renuntat la geanta cu care isi ascunsese chipul, insa a lasat capul in jos, cu barbia in piept, reusind astfel sa isi ascunda cea mai mare parte din fata. E posibil ca bronzul rapid la care diva a apelat, in mod ciudat, intr-o noapte de marti, sa fi avut drept scop mascarea unor vanatai sau doar a ochilor umflati de plans?
In cursul zilei de ieri, Oana Zavoranu a fost din nou fotografiata de paparazzii CANCAN. Atat la tribunal, unde a avut o infatisare in procesul cu mama ei, dar si ulterior, pe parcursul a trei ore petrecute la mall, diva nu a renuntat la o pereche de ochelari de soare care i-au ascuns ochii si, odata cu ei, posibilele urme ale despartirii de Pepe.