Next top Model: Bataie in culisele concursului



Tensiunea acumulata de-a lungul saptamanilor de concurs si-a spus cuvantul. Emma si Lucia au decis sa dea frau liber resentimentelor si sa se infrunte de fata cu restul concurentelor.

Aflate la o discutie in bucatarie, Emma i-a reprosat Luciei ca are creierul de marimea unei stafide, iar Lucia a reactionat direct cu violenta, aruncand spre Emma o sticla de apa si apoi infingandu-se in parul acesteia, aruncand si cateva insulte foarte grele.


Se pare ca totul a inceput inca din timpul filmarilor la Casa Vernescu, unde Lucia i-a cerut Emmei sa isi vada de lungul nasului, in raport cu cei doar 16 ani ai sai.

Emma si Lucia au fost despartite de restul fetelor care s-au simtit mai mult decat jenate de intregul incident si le-au reprosat ambelor rivale ca strica imaginea show-ului.

Lucia a declarat pentru cei de acasa ca ar fi in stare sa o calce in picioare pe Emma, in timp ce aceasta a spus ca Lucia este o mahalagioaica de joasa speta, dar si-a asumat si ea o parte din vina.



Proba razboinica data la Next Top Model s-a intors pana la final impotriva Luciei care a fost eliminata din concurs pe motiv de indisciplina. Cu toate ca s-a aparat, sustinand ca nu a lovit-o pe Emma, Lucia a fost eliminata fara drept de apel, Catalin Botezatu insistand asupra faptului ca in modelling, oricat de acerba ar fi concurenta, nu este loc de iesiri violente.