Monica Columbeanu s-a apucat sa isi vanda hainele intr-ul magazin de vechituri



Evenimentele petrecute în viaţa Monicăi Columbeanu după ce aceasta a băgat divorţ de Irinel se succed cu repeziciune, fiecare zi fiind presărată cu surprize. Reporterii CANCAN au aflat un secret incredibil al "Scorpiei de la Izvorani", modelul părând că a ajuns la sapă de lemn. Paparazzi CANCAN au aflat unde îşi scoate Monica la vânzare vechiturile şi au mers cu o cameră ascunsă să filmeze. Imaginile de mai jos o arata pe vanzatoare care explică destul de clar ce lucruri de-ale Monicăi are la vânzare.



În urmă cu câteva zile, Monica a renunţat la câteva lucruri personale, de care era ataşată de mult timp, fiind foarte posibil ca acest lucru să aibă legătură cu faptul că Irinel nu mai este dispus să investească niciun leu.

Cea mai bună dovadă în acest sens este "alungarea" divei din apartamentul de pe Calea Victoriei, Irinel revocând actul de donaţie. La scurt timp după acest episod, "Scorpia de la Izvorani" a avut un "contact" cu un magazin care are şi o componentă second-hand. Lucru nemaiîntâlnit până acum la divă. Să fi ajuns Moni la fundul sacului? Sau acesta să fie doar începutul?