Monica Columbeanu s-a angajat!



Alungata din vila de la Izvorani si din apartamentul din Piata Victoriei, Moni Columbeanu incearca sa demonstreze ca este o femeie puternica si ca se poate intretine si singura, asa ca s-a angajat la un club de noapte din Capitala. Nu ca sa defileze pe podium, ci ca director de relatii publice, pe un salariu cu multe zerouri.


Ramasa pe drumuri dupa ce a fost data afara din casele lui Irinel Columbeanu si aflata in plin razboi pentru custodia Irinei, Monica vrea sa demonstreze tuturor ca este capabila sa o ia de la capat si fara milioanele sotului ei. CANCAN a descoperit ca, de cateva zile, Monica Columbeanu este angajata cu acte-n regula si carte de munca la un club de fite din Capitala, detinut de una dintre prietenele ei. De altfel, este vorba de aceeasi prietena care i-a pus la dispozitie un apartament luxos si i-a trimis mai multe masini ca sa-i care Monicai lucrurile la noua adresa. Contactata de reporterii nostri, proprietara clubului a recunoscut ca Moni este angajata ei, insa a marturisit ca a inceput serviciul cu stangul: "Intr-adevar, am angajat-o la mine, este PR-ul clubului. Momentan insa nu este la serviciu, fiindca este in concediu medical. A facut o cerere pentru un concediu de 10 zile, ca sa se recupereze dupa incidentul care a avut loc la Izvorani, cand a fost victima unei agresiuni". Desi proprietara clubului a refuzat categoric sa spuna in jurul carei sume se ridica salariul Monicai Columbeanu, surse din anturajul "Scorpiei de la Izvorani" sustin ca ea ar fi semnat pentru o leafa de aproape 4.000 de euro. Cu un serviciu stabil si un asemenea venit lunar, Moni poate demonstra acum in fata oricarei instante din Romania ca are posibilitati financiare pentru a-si creste fetita intr-un mediu decent si ar avea sanse sa castige lupta pentru custodia Irinucai.

I-au gasit cada dupa 12 zile


Una dintre masinile care au transportat lucrurile Monicai la apartamentul pus la dispozitie de prietena ei a fost furata, cu tot cu o cada de baie ce se afla in interior. Cautata timp de aproape doua saptamani, masina a fost descoperita de politisti in zona Halei Traian, iar ieri a fost inapoiata clubului Bellagio. "Cada Monicai era intacta, insa masina a suferit niste avarii minore. Bine ca a fost gasita si asa, fiindca nu mai credeam ca o recuperam", a declarat pentru CANCAN proprietara clubului.