Miss Universe Romania si iubita lui Alex Piturca, Miss Maxim, defileaza in premiera la Bonton!



Miss Universe Romania si iubita lui Alex Piturca, Miss Maxim, defileaza in premiera la Bonton!

Modelul international Daniela Aciu va fi invitata speciala a Roxanei Butnaru, care isi va lansa ultima colectie de rochii de ocazie,la Bonton Palace, in aceasta seara, incepand cu ora 20. MissUniverse Romania in 2009, preferata fotografului de la Victoria Secret si considerata femeia cu cele mai lungi picioare a participat recent la Roma Fashion Week si a luat un casting Gucci la Milano.


Daniela este si actuala iubita a lui Sorin de la trupa Accent, cu care are o relatie de la sfarsitul anului trecut. O alta surpriza o va reprezenta aparitia Andreei Ilie, Miss Maxim Romania si proaspata iubita a fotbalistului Alex Piturca. Printre cele care vor mai defila in prezentarea de moda, se numara mulatra Agnes, Mihaela Dinu, Denisa Tanase, Izabela Patrascoiu, Roxana
Dobre si Raluca Arnautu.
De asemenea, designerul Nausica Mircea isi va prezenta noua colectie de rochii de seara, in aceeasi locatie, de aceasta data, sambata, incepand cu aceeasi ora.
Tinutele create de aceasta vor fi purtate de alte modele consacrate precum Raluca Dumitru, Alina Iordache sau Natalia Onet.