De astazi se poate face plata online a taxelor, impozitelor si amenzilorMinisterul Comunicatiilor si Societatii Informationale a lansat sistemul national electronic de plata online a taxelor si impozitelor cu cardul bancar, Ghiseul.ro.

Cetatenii romani care locuiesc in Targu Mures si in sectoarele 2 si 6 din Bucuresti sunt primii care vor putea accesa acest serviciu pentru plata online a taxelor, impozitelor si amenzilor.


In plus, tot de miercuri, prin intermediul Ghiseul.ro pot fi achizitionate de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica domenii de Internet din spatiul .RO.

“Ghiseul.ro rezolva dintr-o data mai multe probleme, atat ale cetatenilor, cat si ale administratiilor locale, aducand un plus de confort, siguranta si rapiditate in ceea ce priveste plata taxelor si impozitelor”, a declarat Valerian Vreme, ministrul comunicatiilor.

Potrivit acestuia, nu vor mai fi cozi interminabile la ghisee, iar timpul alocat platilor si stresul cetatenilor se vor reduce considerabil.