Columbeanu si-a mintit fiica?



Monica Columbeanu îşi doreşte s-o crească singură pe Irina! Nu mai vrea alt bărbat în viaţa ei.

Zilele din ce în ce mai lungi fără Irina i-au schimbat complet planurile, dar şi viaţa. Monica Columbeanu a renunţat complet la visul de a-şi face nume în America şi are acum o singură dorinţă: să-şi crească singură fetiţa.



În apărarea Monicăi a sărit cea mai bună prietenă şi noua ei şefă, Mădălina Apostol, cea care a angajat-o să răspundă de imaginea clubului Bellagio. Mădălina Apostol are şi ea un băieţel, care este partenerul de joacă şi "prinţul" micuţei Irinuca. "Monica a venit la întâlnirea cu Irina cu două păpuşi. Una era de la Mario, băieţelul meu, care are o strânsă legătură cu Irina", ne-a povestit Mădălina.

Ea ne-a spus că întâlnirea de joi, de la Direcţia de Protecţie a Copilului, a fost emoţionată pentru ambele. "S-au jucat, s-au iubit, s-au pupat, le-a fost foarte dor uneia de cealaltă. Erau în largul lor, nu se fereau de nimic, fetiţa nefiind deranjată de camerele de luat vederi cu care angajaţii Direcţiei de Protecţie a Copilului au filmat întâlnirea, pentru că amândouă sunt obişnuite cu aşa ceva", ne-a dezvăluit prietena Monicăi. Viitoarea fostă doamnă Columbeanu şi-a făcut deja planuri de viitor, susţine Mădălina. "De la America şi-a luat gândul. Nu mai este ca înainte, dar venind de jos nu îi este atât de greu. Nu e un şoc pentru ea. Un şoc ar fi pentru Irinel. Monica vrea să facă tot ce-i stă în putinţă să o câştige pe Irina. Nu mai vrea să-şi refacă viaţa cu altcineva. Vrea doar să rămână cu Irina, să aibe grijă de ea. Monica îşi doreşte să fie o mamă singură, aşa cum mai sunt şi alte mame", ne-a mai spus Mădălina.


Luni se decide soarta Irinei

Războiul dintre Monica şi Irinel continuă luni, cu alte două runde. Recursul Monicăi la decizia de încredinţare provizorie a Irinei către Irinel se va judeca începând cu ora 08.30 la Tribunalul Bucureşti. De acolo, Monica va fugi la Judecătoria Buftea, unde a solicitat în mod expres ca divorţul să fie judecat de la ora 12.00.