Cocaina sau cenusa fostului sot? Courtney Love a vrut sa prizeze cenusa fostului ei sot, Kurt Cobain



Cocaina sau cenusa fostului sot? Courtney Love a vrut sa prizeze cenusa fostului ei sot, Kurt Cobain

Ei bine, aceasta este o decizie importanta pe care trebuie sa o iei in viata
. Ce alegi sa prizezi? Cocaina sau cenusa fostului tau sot? Pentru Courtney Love nu este asa greu. In timpul unui interviu realizat de jurnalistul american Neil Strauss, jurnalistul care va lansa in curand volumul “Everyone Loves You When You Are Dead: Journeys Into Fame And Madness”, Courtney Love s-a gandit sa prizeze o masura mica din cenusa fostului ei sot, solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, care s-a sinucis in 1994.





Jurnalistul a ramas putin socat cand a vazut-o pe Courtney Love ca trage de un sertar de unde scoate o cutie patratoasa. Cutiuta cu minuni continea doar o punga cu cenusa fostului sot. Singura problema pe care a avut-o Courtney Love a fost faptul ca domnul jurnalist nu consuma de fel cocaina ca altfel i-ar fi oferit dragut un pai si i-ar fi sugerat sa prizeze putina cenusa, ca deh, acum asa e la moda :)) .

Daca stau sa ma gandesc si sa ma tot gandesc, nu ma mai mira nimic la drogatii astia. A ajuns doar sa-mi fie mila de ei. Saracul jurnalist nu a prea avut o replica inteligenta si convingatoare “nu cred ca ar fi cel mai potrivit lucru de facut”, pentru ca raspunsul actritei Courtney Love a fost “cu toate astea mi-ar fi placut”.

Pot spune cu mana pe inima
ca m-a impresionat profund aceasta relatare! Cata originalitate! :)) Plus
ca dependenta nu te face mai puternic sau mai celebru, ci pur si simplu te transforma intr-un nimic, ba chiar intr-un gunoi care mai poate doar sa amuze oamenii si atat. Trist…