Ana Maria Prodan la Plasa de stele



Ana Maria Prodan a fost invitată să dea un interviu pentru un canal sportiv la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea. Impresara a rămas captivă în telecabină, la peste 70 de metri înălţime, alături de nişte persoane cel puţin dubioase.



Nebănuind nicio secundă că este victima unei farse, Ana Maria acceptă să acorde cea de-a doua parte a interviului în timp ce urca cu telecabina. Acesta este momentul în care lucrurile scapă de sub control. În urcare, telecabina are parte de nişte „probleme" tehnice, impresara rămânand suspendată la peste 70 de metri deasupra prăpastiei.


Ca şi cum sperietura nu ar fi fost de ajuns, aceasta este înconjurată de două persoane „teleopticodependente" - boală inventată de echipa de producţie a "Plasei de stele" emisiune ce se va difuza duminică la ora 20:20, care se manifestă în cazul dependenţilor de tv şi calculator. Aceştia îi oferă Anei o experienţă de neuitat: încep să aibe tot felul de manifestări ciudate şi să sperie victima în asemenea hal, încât să nu îşi mai dorească să vadă muntele vreodată.