Ilinca Vandici, la un pas de prăbuşire!



Sub pretextul că va filma un reportaj în avion, Ilinca Vandici a căzut de la mare înălţime în plasa întinsă de echipa lui Negru!
Ziua în care Ilinca a fost prinsă în plasa lui Negru a început bine. Vremea era potrivită pentru a zbura cu avionul, iar vedeta aştepta cu nerăbdare să participe la acest reportaj inedit. Situaţia se va schimba radical atunci când pasagerii vor afla că pilotul a fost victima unui accident şi a căzut din avion.

Ceea ce va urma va fi un adevărat film de groază: nimeni nu va şti să conducă avionul, vor urma bineînţeles ţipete, plânsete şi încercări repetate de aterizare. Persoanele rămase în avion care se vor „lupta” să iasă din această situaţie periculoasă vor fi pe lângă victimă, câteva persoane din echipa lui Dan Negru şi bineînţeles pilotul real al avionului pe care Ilinca Vandici îl va crede producător. În scurt timp, Ilinca va găsi soluţia salvatoare şi va lua legătura cu turnul de control. Pe toată durata farsei, vedeta va încerca să transmită informaţiile primite de la turnul de control celor rămaşi în avion pentru ca aceştia să-l poată pilota.
Nu doar Ilinca a fost victima unei farse senzaţionale în acea zi. Echipa de la „Plasa de stele” a avut şi ea parte de o mare surpriză atunci când a descoperit că nu mai avea celebrul tort de final pentru a-l oferi vedetei. O parte din tortul pregătit pentru Ilinca fusese savurat de un căţel care se afla în preajma echipei.